EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Al programa de cuina d’aquesta setmana l’Olga Casanova, de la Cuina de l’Olga, ens sorprèn amb una recepta ben original que li dóna la volta a la truita tradicional. Avui incorporem al receptari de la ràdio la truita de pa amb tomaca i pernil salat. Un espai amb el suport de Carnisseria Nogales de Móra d’Ebre.
Fil Directe amb Gemma Carim (17-11-21)
I Nit de les Llibreries a Bassa la Papereria amb Montse Castellà (16-11-21)
HORA MÓRA D’EBRE. El divendres 12 de novembre sis llibreries de les Terres de l’Ebre van participar en la primera nit de les llibreries organitzada per Llibrelab per celebrar el dia mundial d’aquests establiments. Ho van fer organitzant activitats sorpresa de música, teatre, ludoteca, màgia i videomapping. Nosaltres vam estar a Bassa la Papereria on la cantautora ebrenca Montse Castellà va oferir un petit concert a partir de lectures que els assistents escollien a l’atzar d’una peixera.
Entrevista Arturo Gaya – “L’Ebre, 50 raons per estimar-lo” (16-11-21)
HORA MÓRA D’EBRE. Arturo Gaya ens presenta el seu nou llibre “L’Ebre, 50 raons per estimar-lo” una guia especial on recorre els 930km de l’Ebre des de Pico de Tres Mares i fins al Delta de l’Ebre i ens apropa a la seua història, natura, arquitectura, tradicions i música acompanyat de les imatges de Elena Maureso.
El Marcador (15-11-21)
Entrevista Esperanza i Rebeca – adherència al tractament i bon ús d’antibiòtics (15-11-21)
Avantmatx amb Marc Domènech – CE Ginestar (12-11-21)
AVANTMATX. Als esports d’aquest divendres sense Francesc Granell conversem amb el president del C.E. Ginestar, en Marc Domènech, en setmana de festes de Sant Martí i quan l’equip ocupa les primeres posicions a la taula de la quarta catalana al costat del Gandesa B. Un espai amb el suport de Grau Bladé agroquímics.