EL RECEPTARI DE LA RÀDIO. Un dijous més cuinem junts al receptari de la ràdio amb l’Olga Casanova de la Cuina de l’Olga que aquesta setmana ens proposa fer un dolç utilitzant farina integral d’espelta. Avui cuinem un coc de taronja amb xocolata i nous. Un espai amb el suport de Carnisseria Nogales de Móra d’Ebre.
març
17
març
16
Fil Directe amb Antoni Ferré (16-3-22)
març
15
Entrevista Mireia Grangé – XVIII Premi Llibresebrencs.org (15-3-22)
març
15
Píndoles de Natura – picots i rates d’aigua (15-3-22)
març
14
El Marcador (14-3-22)
març
14
Entrevista Fina Ambrós – Barreres Fora (14-3-22)
HORA MÓRA D’EBRE. Parlem amb Fina Ambrós, presidenta de l’entitat Barreres Fora. Ens explica els projectes amb els que l’entitat treballa per trencar les barreres arquitectòniques del territori i també ens convida a gaudir del monòleg “Posa un discapacitat a la teva vida” que han organitzat per este diumenge a Móra d’Ebre amb en Marc Buxaderas.
març
10