maig 13

Entrevista a al periodista Tomàs Alcoverro

El periodista Tomàs Alcoverro va ser nomenat fill adoptiu de Gandesa, on conserva la seua família paterna. Ha estat corresponsal de La Vanguardia durant més de 50 anys i d’haver cobert els principals esdeveniments de l’Orient Mitjà durant les últimes dècades i aquest cap de setmana va rebre el reconeixement de la capital de la Terra Alta en un acte festiu. Vam parlar amb ell sobre l’acte, sobre la seva trajectòria i també sobre el futur del periodisme i els corresponsals.

maig 09

El Marcador (09-05-2022)

Obrirm Marcador amb la tercera posició del C. H. Ascó a les finals de sector del campionat d’Espanya d’handbol juvenil femení. Aquest cap de setmana, les riberenques van ser les amfitriones d’un campionat que ens ha deixat imatges per al record. També repassem l’èxit del club nàutic de Flix al campionat de Catalunya de llagut català i la jornada de futbol amb els equips de casa nostra.

maig 09

Entrevista amb Helena Blanch – Cursa de les cigonyes 2022

La Cursa de les cigonyes, a la reserva natural de Sebes torna aquest dia 28 de maig. Tindrà dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres, i també una caminada popular. A més, s’organitzarà també una gran jornada familiar amb jocs i curses infantils. Les inscripcions ja són obertes a Freixe.cat i, si us inscriviu abans del 10 de maig, tindreu una samarreta de regal! De tot plegat, n’hem parlat amb l’Helena Blanch, del grup de natura Freixe.

maig 06

Avantmatx amb Alberto Martínez, del Club d’Handbol Ascó

Molt especial l’Avantmatx d’aquest divendres. L’Alberto Martínez, del Club Handbol Ascó, ens ha apropat tota l’actualitat d’aquesta entitat referent a Catalunya i que aquest cap de setmana organitza les finals de sector del campionat d’Espanya juvenil femení.

Els partits comencen aquest divendres a les 17h, amb l’Ascó que s’enfronta al Bidasoa Irún.

maig 06

Entrevista amb Valero Munté, de Pastisseria Valero

Aquest divendres la pastisseria Valero tanca una etapa. El reconegut pastisser Valero Munté posa punt i final a la seva trajectòria i al seu establiment, que es va posar en marxa al 1886. Amb ell hem parlat de tots els anys al capdavant de la pastisseria, a Riba-roja d’Ebre i a Móra d’Ebre, i també de la seva trajectòria com a docent i impulsor de l’escola de pastisseria de Tarragona. També parlem de nous reptes i noves il·lusions.

La pastisseria reobrirà properament, amb nova gerència i un nou format.