Al magazín de l’Hora Móra d’Ebre hem commemorat el Dia Mundial dels Animals destacant la feina que es fa des del refugi d’animals Can Flix & AMPARE. L’Anaïs Pérez ens ha explicat de les tasques que es fan des de l’associació, ha enviat un missatge per conscienciar totes les persones que tenen animals i totes les formes en què es pot col·laborar amb ells, i moltes coses més!
EL MARCADOR amb Francesc Granell (03-10-2022)
ENTREVISTA amb Jordi Gurrera i Pili Descarrega, Associació Matem Lo Bitxo
L’Associació Matem Lo Bitxo de Móra d’Ebre ha preparat la 6a Clotxa pel càncer infantil aquest 9 d’octubre. Un esdeveniment solidari al voltant d’aquesta malaltia que comença amb una caminada popular i acaba menjant una clotxa de llonganissa o sardina, i la recaptació d’aquest esdeveniment anirà a l’equip d’investigació del càncer infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron. En parlem amb Jordi Gurrera i Pili Descarrega, de l’Associació Matem Lo Bitxo.
L’AVANTMATX amb Francesc Granell, Josep M. Escoda i Manu Usach— 30-09-2022
L’AVANTMATX. Francesc Granell ens porta l’actualitat esportiva del cap de setmana de les nostres comarques. Un cap de setmana marcat per l’inici de moltes competicions de futbol i on destaca la inauguració de l’Escola de Ciclisme de la Ribera d’Ebre i la celebració de la 36a Pujada a Cardó, organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre.
ENTREVISTA amb Batiste Forcadell, director del COMEBE — V Jornada d’Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al front de l’Ebre
El dissabte 8 d’octubre de 2022 se celebrarà a Tortosa la V Jornada d’Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al front de l’Ebre, organitzada pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) i el Servei de Patrimoni Arqueològic i Paleontològic dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre. En parlem amb el director del COMEBE, Batiste Forcadell.
EL RECEPTARI DE LA RÀDIO — Cookies de xocolata, fruits secs i coco deshidratat
Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, un dolç que ens pot servir per esmorzar o berenar, o per quan ens vinguin de gust. Aprenem a cuinar unes cookies de xocolata, fruits secs i coco deshidratat.