El 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama, el més freqüent en les dones a Catalunya. Parlem d’aquest dia, de la malaltia i la seva lluita amb la Doctora Meritxell Arenas, cap del servei d’oncologia radioteràpica de l’Hospital Sant Joan de Reus i vocal del Col·legi de Metges de Tarragona.
ENTREVISTA amb Cristina Pedret, ramadera de Móra d’Ebre — Dia Internacional de la Dona Rural
ENTREVISTA amb Rosa Domènech, del Grup Dones del Món Rural i viticultora del Celler Clua — Dia Internacional de la Dona Rural
El 15 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Dona Rural i, per això, a Ràdio Móra d’Ebre hem xerrat amb Rosa Domènech, membre del Grup Dones del Món Rural i viticultora i enòloga del Celler Clua de Vilalba dels Arcs. Conversem de les dones del sector primari, la seva evolució i moltes coses més!
EL MARCADOR amb Francesc Granell (17-10-2022)
ENTREVISTA amb el Dr. Carles Badenas i la infermera Yolanda Llauradó — Dia Mundial Consciencació sobre l’Aturada Cardíaca
Aquest 16 d’octubre s’ha celebrat el Dia Mundial de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. Per això, el Dr. Carles Badenas i la infermera Yolanda Llauradó, de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, han estat amb nosaltres per explicar què s’ha de fer per prevenir aquestes ACR, com han d’actuar els ciutadans quan en presenciem una i la gran importància que té això!
DIA INTERNACIONAL DEL PA — Parlem amb la Diana Fretto, del Forn Vell de Móra d’Ebre, i Pau Carranza, de la Pastisseria Larrosa de Flix
A l’Hora Móra d’Ebre hem volgut commemorar el Dia Internacional del Pa i per això ens hem posat en contacte amb dos forns de la Ribera d’Ebre: el Forn Vell de Móra d’Ebre i la Pastisseria Larrosa de Flix. Ens han explicat quins pans elaboren, la clau de fer un bon pa per oferir a la seva clientela i moltes coses més!
La Diana Fretto és la propietària del Forn Vell de Móra d’Ebre i ens ha explicat els tipus de pans que fan al seu obrador, la importància de fer un bon pa i alguns detalls més del seu dia a dia al seu forn!
Per commemorar el Dia Internacional del Pa, també hem parlat amb Pau Carranza, de la Pastisseria Larrosa de Flix. Un jove emprenedor que fa pocs anys va engegar el seu negoci i actualment és reconegut arreu de Catalunya per fer el Millor pa de Sant Jordi 2022. Ens parla del pa que elaboren al seu obrador, les claus de tenir un bon pa i molt més!
ENTREVISTA amb Jordi Gurrera, de Matem Lo Bitxo — 6a Clotxa pel càncer infantil
La 6a Clotxa pel càncer infantil organitzada per Matem Lo Bitxo ha sigut tot un èxit. S’han recaptat 6.022,52 euros durant aquesta jornada solidària, que van destinats a l’Institut de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron. En parlem amb un dels membres de Matem Lo Bitxo, Jordi Gurrera.