oct. 31

ENTREVISTA amb Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre – “La carmanyola de la tardor”

La carmanyola pot ser saludable i amb una alimentació variada? Hem de tenir en compte algunes coses a l’hora de preparar el menjar per endur-nos? La dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, Neus Pallarès, fa una xerrada aquest dimecres 2 de novembre per a tota la població on us parlarà de la importància de l’alimentació a la carmanyola i a la vida.

Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre
Neus Pallarès, dietista-nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre
oct. 27

RECEPTARI DE LA RÀDIO — Dip d’ametlla i anacards

Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, un plat per a compartir a taula una nit com la de la Castanyada o per picar qualsevol dia. Aprenem a cuinar aquest dip d’ametlla i anacards.

Dip d'ametlla i anacards
Dip d’ametlla i anacards