EL MARCADOR. Resultats, partits i tota l’actualitat esportiva que ens ha deixat el cap de setmana.

Et convidem a conèixer la nostra terra i passejar per la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat per descobrir la història, el patrimoni, la gastronomia, la natura i tot allò que et pugui interessar de les nostres comarques.
Hem conegut la nostra terra de la mà de Ramón Rius, tècnic de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta, que ens ha explicat l’oferta d’actes i activitats que podrem gaudir durant la Setmana Santa, com la Passió de Vilalba, diferents exposicions i centres d’interpretació dins del marc de la Batalla de l’Ebre i visites guiades culturals amb opció de tastos de productes del territori.
Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.
Els titulars:
Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.
Els titulars:
El director de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gerard Mercadé, i l’historiador, Jordi Grau, ens porten un nou programa on expliquen la documentació personal dels arxius i els fons de l’escriptor Artur Bladé i Desumvila que gestiona l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, una recepta de petits dolços que no podràs parar de menjar: Muntets d’aiguardent.