La novetat d’enguany la trobem amb la consolidació de les jornades gastronòmiques de la clotxa als restaurants de la comarca, que oferiran fins al mes de maig un menú complert basat amb aquest plat típic.
La clotxa, el plat tradicional per excel·lència de la Ribera d’Ebre tornarà a ser la protagonista aquest cap de setmana amb la celebració de la onzena edició de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, que aquest diumenge acollirà Vinebre.
La novetat d’aquesta edició la trobem amb la clotxa als restaurants, i és que s’ha passat d’incorporar la clotxa al menú dels restaurants a elaborar tot un menú basat amb la clotxa. Una activitat que es consolida donant pas a les jornades gastronòmiques de la clotxa als restaurants de la comarca. Jordi Jardí és el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre:
JORDI JARDI 18-2-14 JORNADES GASTRONOMIQUES CLOTXA
La festa de la clotxa donarà el tret de sortida aquest diumenge a les 10 del matí amb el pregó del professor de la URV Pere Navarro i contarà amb l’actuació en acústic dels Xeic!