La festa del vi de Gandesa serà en format “per emportar”

La festa del vi de Gandesa es reiventa a causa de la pandèmia i oferirà la nit de les garnatxes blanques a domicili i diferents lots de vi per poder degustar a casa. També s’han organitzat diferents jornades tècniques adreçades als cellers per poder fer front a la situació actual de pandèmia.

La festa del vi se celebrarà, com és habitual, el primer cap de setmana de novembre i s’ha hagut de reiventar completament a causa de les afectacions de la Covid.

Al nou programa hi destaca la onzena nit de les garnatxes blanques, que no tindrà lloc al celler cooperatiu de Gandesa, sinó que consistirà en la compra de petits lots enogastronòmics que es podran recollir i degustar a casa. Aquests lots inclouen dos plats i un postre elaborats pel xef amb estrella Michelin Vicent Guimerà, dos copes personalitzades, i una ampolla de vi garnatxa blanca de la DO Terra Alta. Els paquets estaran a la venta a partir d’aquest dimecres i es podran recollir el proper a la seu de la DO a la tarda del dia 30.

ANDREU PRUNERA

Comments are closed.