La transició energètica, possible via de futur per la Ribera d’Ebre

El director de la Càtedra Dow/URV i professor de Geografía, Oscar Saladié, assegura que la transició energètica pot ser una oportunitat pel futur de la Ribera d’Ebre però sempre i quan es conservin valors com la natura, el paisatge i els recursos naturals. Adverteix que els llocs de treball i la creació de riquesa no pot ser la única variable a tenir en compte

El professor tivissà Oscar Saladié va protagonitzar la tercera conferència del cicle Repensem la Ribera, organitzat pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Consell Comarcal i es va centrar sobre la transició energética. Saladié va situar la transició energètica com una possible via de desenvolupament de la comarca però va advertir que s’han de presentar altres valors i evitar la concetració i la massificació d’instal·lacions com parcs eòlics o plaques solars.

ANDREU PRUNERA

Parc eòlic de la Terra Alta.Vilalba dels Arcs, Terra Alta, Tarragona

Comments are closed.