Primer dia de selectivitat i primer any a l’Institut Julio Antonio

Avui dimarts 7 de juliol és data marcada en vermell pels 120 alumnes de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat que s’examinen de les PAU, les proves d’accés a la universitat, també conegudes com la selectivitat.

Enguany, per primer cop, l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre acollirà les proves entre avui i el proper divendres a causa de l’emergència sanitària per la Covid 19.

I des de l’Institut Julio Antonio demanen que la selectivitat es quedi a Móra d’Ebre. El director, Joan Salvador Ventura, assegura que són dies “de molts nervis” per l’alumnat i que cada any han de fer un trajecte d’una hora en autobús, d’anada i tornada i durant tres dies, per examinar-se a ciutats com Tortosa, Reus, Tarragona o Amposta.

Les PAU d’enguany, a més, s’allargaran durant quatre dies, enlloc de tres com és habitual.

ANDREU PRUNERA

Foto: Ràdio Móra d’Ebre


Comments are closed.