El Benissanet s’assegura la promoció amb la victòria contra el Xerta

A la Tercera Divisió l’Ascó segueix quart per la coa, ocupant posicions de descens, després de perdre per 1 a 0 contra el Vilafranca.

A la Segona Catalana el Gandesa va empatar sense gols a casa contra l’Amposta, i els Atlètics de Móra la Nova van perdre 2 a 1 a Camarles.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va golejar l’Alcanar per 0 a 5. El Batea es posa segon a un punt del líder després d’empatar a 1 gol al camp de la Cava. Victòria del Flix per 2 gols a 0 davant el Sant Jaume d’Enveja, mentre que el Corbera d’Ebre va empatar a 2 gols a l’Ametlla de Mar.

Al grup 2 victòria del Porrera per 3 a 1 davant el Salou, i es segueix allunyant del descens, mentre que el Falset va perdre per 1 a 2 contra el Montbrió.

I a la Quarta Catalana, el Benissanet ja ha aconseguit la promoció, només necessitava un punt i aquest cap de setmana n’ha sumat 3 a casa amb la victòria per 4 gols a 1 davant el Xerta. El Ginestar va guanyar l’Arnes per 4 gols a 1, el Vilalba va perdre 2 a 3 contra el Jesús Catalonia. El partit entre La Fatarella i el Deltebre es va suspendre.

En futbol femení, a la primera divisió, la Reial Societat de la porrerana Paola Soldevila van vèncer per 3 a 0 al Madrid Femenino.

I a la segona divisió, el Seagull de la benissanetana Núria Llop, van guanyar el Son Sardina per 4 gols a 0.

ADRIANA MONCLÚS

Foto: CE Benissanet

Comments are closed.