In-FCTA tanca amb èxit la seua segona edició

Bot tanca una setmana de cinema amb la segona edició del In-FCTA el Festival de cinema de la Terra Alta que al llarg de 7 dies ha reunit a un nombrós públic davant les pantalles de cine de diferents municipis de la comarca.

Era la segona edició de In-FCTA que amb tant sols un any ja ha crescut notablement respecte a la primera. Han estat set dies de festival de cinema a la Terra Alta, en una edició on les projeccions han sortit de Bot i s’han escampat arreu de la comarca complint amb l’objectiu de l’organització, que es consumeixi bon cine al medi rural i que el públic s’animi a treure el director que porta dins i participi en el festival de curtmetratges. Aquest any s’han presentat al concurs fins a 20 curts sobre la Terra Alta que el públic va poder gaudir les nits del divendres i dissabte a Bot, en una autèntica sessió de cinema a la fresca.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 13-8-18 IN-FCTA

 

Comments are closed.