Arriba una nova edició de la fira del llibre ebrenc i la fira d’espectacles Litterarum

La fira del Llibre ebrenc i la fira d’espectacles Litterarum obren portes ja avui a Móra d’Ebre. FIns diumenge, la capital de la Ribera d’Ebre es converteix en la ciutat dels llibres i acollirà 35 espectacles relacionats amb la literatura catalana, i s’instal·larà una gran llibreria amb més de 2.000 títols d’atuors ebrencs o relacionats amb les Terres de l’Ebre.

Enguany, a més, se celebren quinze anys de la Fira del llibre ebrenc, i será una edició amb moltes novetats. En primer lloc, la fira s’inaugura avui dijous, quan normalment es feia divendres i, per tant, es guanyarà un dia. A més a més, la fira canvia la seua ubicació i s’instal·larà a la plaça de Dalt, al cor del nucli antic de Móra d’Ebre.

També hi haurà novetats a la fira d’espectacles Litterarum, que enguany comptarà amb 35 espectacles diferents, de disciplines tan diverses com la música, la dansa o el teatre. Alguns estarán centrats en la memoria histórica i la Batalla de l’Ebre, com l’espectacle Vestigis 2.0, a la façana fluvial de Móra d’Ebre, o la ruta en caiac fins a Miravet, recorrent alguns escenaris clau per commemorar els 80 anys de la Batalla.

Durant la celebració de la fira del llibre ebrenc i el Litterarum, des de Ràdio Móra d’Ebre els oferirem la presentació d’una tretena de llibres ebrencs. Tindran lloc a la plaça de Dalt el divendres a les 5 i mitja de la tarda. El dissabte a les 11 del matí i les 6 i mitja de la tarda. I el diumenge a partir de les 12 del migdia.

Totes les presentacions també es podrán seguir en directe a través de Ràdio Móra d’Ebre i radiomoradebre.cat.

 ANDREU PRUNERA

CRO 24-05-18 fira lllibre

Comments are closed.