Sara Blanch tornarà a actuar a les Nits a la Baranova

La soprano darmosana Sara Blanch serà, un any més, el plat fort de les Nits a la Baranova de Tivissa. Els dies 3 i 5 d’agost participarà en les nits líriques, dins l’església, i estarà acompanyada de la mezzosoprano de l’Ampolla Anna Brull i del cor The beaty fools.

Les nits de la lírica obriran el certamen de Les Nits a la Baranova, que organitzaran actes molt variats a la plaça més emblemática de Tivissa. Els dies 3 i 5 d’agost, la soprano darmosana Sara Blanch omplirà l’església de SAnt Jaume, amb un repertori variat, seleccionat expressament per ella, i amb la participació d’un dels millors cors de Catalunya.

A banda de la nit de la líria, el dia 11 d’agost tindrà lloc la nit escénica, amb la lectura d’obres teatralitzades de la tivissana Clàudia Cedó, que anirà a càrrec de l’actor David Marce.

El dissabte 18 d’agost hi haurà una nit simfònica, amb la banda de música de Benissanet, que interpretarà el repertori Remors de la memoria.

I per acabar, el dia 25 hi haurà una nit histórica amb l’actuació del Cor la Binora al poblat ibèric del castellet de Banyoles.

ANDREU PRUNERA

CRO 21-05-18 sara blanch

Comments are closed.