El moranovenc Jordi Hernández, campió d’Espanya en aixecament de pes mort i press banca

El moranovenc Jordi Hernández s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya en aixecament de pes mort i també en press banca. Hernández va aixecar 270 quilos en pes mort, el que li va valer la millor marca en el campionat absolut i va aconseguir el rècord d’Espanya de la categoría junior, de menys de 110 quilos. En press banca va aixecar 155 quilos

L’escriptor riberenc Andreu Carranza serà el pregoner de la fira agrícola, ramadera i industiral de Móra la Nova. Carranza donarà així el tret de sortida a la 185ª de la fira aquest dijous. El pregó es podrá seguir en directe, a partir de les 6 de la tarda, en aquesta emissora.

L’alteta de Benissanet Ingrid Pino ha estat la primera classificada al cross de 10 kilòmetres dels Monjos. Ha estat la tornada a la competició d’Ingrid Pino després de cinc mesos de recuperació per una lesió.

ANDREU PRUNERA

cro-18-10-16-esports

Foto: Jordi Hernández

Foto: Jordi Hernández

Comments are closed.