Jornada Restauració i Salut a la Mediterrània a Móra d’Ebre.

Móra d’Ebre acull aquest dijous la Jornada Restauració i Salut a la Mediterrània sobre l’acreditació AMED, d’alimentació Mediterrània. Una jornada en la que la Ribera d’Ebre mostrarà les activitats que es fan en la plana de l’alimentació saludable i l’activitat física, i que contarà amb Marta Ferrusola com a ponent.

Tot plegat amb l’objectiu de difondre les virtuts de l’alimentació d’estil mediterrani i animar als restaurants de la Ribera d’Ebre a que sol·licitin l’acreditació AMED, Alimentació Mediterrània, un distintiu de qualitat de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Miquel Àngel Arassa n’és el director dels serveis territorials a les Terres de l’Ebre:

MIQUEL ANGEL ARASA 4-11 ACREDITACIO AMED

L’activitat s’orienta a professionals i estudiants del món de l’hosteleria, la restauració, la nutrició i dietètica, i també als professionals de la salut pública. Al llarg de la jornada es debatran temes d’interès sanitari d’acord amb el Pla integral de Promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable. També és parlarà de la clotxa, i els àpats en companyia i els horts socials que fomenta l’ajuntament de Móra d’Ebre.

Marta Ferrusola serà l’encarregada de cloure la jornada amb una conferència sobre la importància de l’activitat física en la gent gran.

Comments are closed.