El Centre de Capacitació Agrària de Gandesa introdueix a l’enologia

El Centre de Capacitació Agrària de Gandesa vol introduir a la gent del territori al món del tast del vi donant a conèixer els vins i també el seu procés d’elaboració. Ho farà en un curs d’enologia bàsica que tindrà lloc a Rasquera al llarg del mes de juny.

Una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de l’associació de joves “cop de Ratera” de Rasquera i en la que es vol incitar a totes aquelles persones interessades amb la cultura vitivinícola a endinsar-se per primer cop en el món de l’enologia i el tast de vins. Antoni Cutrona és membre del Centre de Capacitació Agrària de Gandesa:

ANTONI CUTRONA 23-5 CURS ENOLOGIA A RASQUERA

Un curs de 30 hores que s’iniciarà el proper divendres i que s’allargarà fins a finals del proper mes de juny i en el que es tastaran més de 50 vins, descobrint els aromes i sabors d’aquests productes però també el seu procés d’elaboració.

 

 

Comments are closed.