El Consell d’Alcaldes del Priorat demana a Foment la millora del ferm de la N-420

El Consell d’Alcaldes del Priorat denuncia el mal estat del ferm de la carretera nacional 420 i insta a Foment a realitzar les obres de conservació i millora en el tram que va de Falset a Móra d’Ebre, ja que aquesta és la única connexió entre les dos capitals de comarca.

El Consell d’Alcaldes del Priorat ha presentat una moció en la que sol·licita al Ministeri de Foment la immediata realització de les obres de conservació i millora de la carretera nacional 420, en el tram de Falset a Móra d’Ebre on el ferm es troba en mal estat. Una carretera molt important per als veïns del Priorat, que l’han d’utilitzar per desplaçar-se fins a un dels seus hospitals de referència, el de Móra d’Ebre.

En aquest sentit el president comarcal, Cèsar López, lamenta que foment no mostri cap voluntat per la millora d’aquest ferm i el sorprèn que hagi col·locat cartells senyalitzant la carretera en mal estat i obligant a reduir la velocitat:

CESAR LOPEZ 19-2 N-420

L’ens comarcal del Priorat traslladarà l’acord als ajuntaments de la comarca i també ho notificarà als consells comarcals del Baix Camp, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, per tal que també adoptin acords sol·licitant la reparació d’aquesta carretera.

Comments are closed.