2a edició del Premi IDECE per al foment de la projecció de les Terres de l’Ebre

L’IDECE, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre fomenta la projecció de les Terres de l’Ebre i obre la convocatòria de la segona edició d’aquest premi que vol recompensar la qualitat dels treballs de recerca i crèdits de síntesis sobre el desenvolupament de les comarques de l’Ebre.

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, l’IDECE, organitza per segon any consecutiu el Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de recompensar la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi o projectes dels cicles formatius de grau superior, que estudiïn el desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre. Jordi Borràs és el director de l’IDECE:

JORDI BORRAS 19-2 PREMI IDECE

Els alumnes podran presentar els seus treballs a l’IDECE abans de 31 de maig per optar a una dotació econòmica distribuïda en quatre guardons: amb un primer premi de 1.500 euros, un segon de mil, un tercer de 700 i un quart de 500 euros.

Els guanyadors es publicaran a la web de l’IDECE i el primer classificat es considerarà la possibilitat de publicar-lo amb paper.

Comments are closed.