ENTREVISTA amb Enric Fucho, de la Pastisseria Fucho de Móra d’Ebre – Dolços de Nadal

La Pastisseria Fucho de Móra d’Ebre ha preparat les Festes de Nadal disposats a endolcir la vida de tots els seus clients. Tota mena de Torrons, Tortells de Reis, Troncs de Nadal, panettones…i molt més podeu trobar a la seva … Continue reading

L’INFORMATIU DE L’HORA MÓRA D’EBRE amb Albert Fuertes (19-12-25)

Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.

LES VEUS DE L’ARXIU amb Gerard Mercadé i Jordi Duran – El franquisme

El director de l’Arxiu Comarcal Ribera d’Ebre, Gerard Mercadé, ve acompanyat de Jordi Duran, periodista i investigador de la Guerra Civil i el Franquisme, i la temàtica que abordarem és el franquisme i la documentació sobre aquesta temàtica.

EL RECEPTARI DE LA RÀDIO – Crema de gambes i salmó marinat

Un nou dijous obrim el Receptari de la ràdio i l’Olga Casanova, de La Cuina de l’Olga, ens porta una nova recepta. Com sempre, amb productes de proximitat i de temporada. En aquesta ocasió, un plat per posar a les nostres taules durant … Continue reading

L’INFORMATIU DE L’HORA MÓRA D’EBRE amb Nerea Niubó (18-12-25)

Les notícies d’actualitat a les nostres comarques: La Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat i la previsió del temps amb l’Enric Masip.