Primer partit de futbol suspès per un positiu de Covid

S’ha suspès el primer partit al futbol del territori per un positiu de Covid19. Ha estat el Gandesa – Vistalegre, de Primera Catalana, que NO s’ha pogut disputar pel positiu en un dels jugadors de l’equip barceloní. El partit ha quedat aplaçat.

També a Primera Catalana, l’Ascó no va passar de l’empat a 1 al camp de la Rapitenca i a Segona Catalana, els Atlètics de Móra la Nova van caure 2 a 3 contra el Tortosa, mentre que l’Olímpic de Móra d’Ebre descansava a Tercera Catalana.

A Segona Catalana, els Atlètics de Móra la Nova no van poder aixecar el marcador i van perdre 2 a 3 contra el Tortosa.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre tenia jornada de descans, el Flix es va imposar 1 a 3 al camp del Sant Jaume d’Enveija, el Benissanet va caure 5 a 1 al camp del Jesús Catalònia, el Corbera d’Ebre va empatar a 3 contra el Roquetenc i el Batea va perdre 3 a 1 al camp de l’Ebre Escola.

Al grup 2, el Falset va guanyar 4 a 1 al Sant Pere i Sant Pau mentre que el Porrera va caure 1 a 0 al camp de la Unió Astorga         

Comments are closed.