Les Terres de l’Ebre es converteixen en la primera zona rural de Catalunya amb tecnologia 5G

Les Terres de l’Ebre ja tenen en funcionament l’únic emplaçament 5G del país, situat en una zona rural. El departament de polítiques digitals de la Generalitat ha instal·lat dos noves antenes 5G a Móra d’Ebre i Móra la Nova amb l’objectiu de que puguin atreure empreses del sector de les telecomunicacions, la programació o la robòtica.

Les noves antenes se situen al polígon industrial del Molló, a Móra la Nova, i a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre. Ara, l’objectiu és que atreure empreses vinculades a les noves tecnologies, perquè puguin utilitzar aquesta tecnologia 5G per dissenyar i testejar les seves noves aplicacions i programaris.

ANDREU PRUNERA

Foto: ACN

Comments are closed.