La UGT demana més plans d’ocupació per prevenir incendis i combatre el canvi climàtic

La UGT demanarà més plans d’ocupació per fer tasques de prevenció d’incendis o de lluita contra el canvi climàtic. El sindicat vol implicar la Generalitat, l’Estat i també la Unió Europea per tal de combatre la desocupació amb la creació de nous llocs de treball vinculats a les polítiques ambientals.

El secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, va visitar Flix el passat divendres per seguir el curs de formació d’auxiliar forestal que estan rebent 75 persones per treballar als terrenys afectats per l’incendi del passat mes de juny a la Ribera d’Ebre. Àlvarez va defensar que les adminsitracions han de tirar endavant noves polítiques ambientals per gestionar els boscos i prevenir els incendis, com també per netejar lleres dels rius o retirar la brutícia del mar. 

Foto: ACN

Comments are closed.