El Gandesa i el Batea acomiaden l’any líders a Segona i Tercera Catalana

A Primera Catalana, l’Ascó va golejar 5 a 0 al Catllar i acaba l’any quart a la taula, amb els mateixos punts que el tercer classificat.

A Segona Catalana, els Atlètics de Móra la Nova van guanyar 2 a 1 la Rapitenca i el Gandesa és el nou líder després de guanyar per 2 a 1 al Roda de Barà.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va guanyar 2 a 1 a l’Aldeana. El Batea és líder després d’imposar-se per 2 a 3 al Flix. L’Arnes va empatar a 1 contra el Jesús Catalònia i el Corbera d’Ebre va caure per 3 a 1 al camp del Santa Bàrbara.

Al grup 2, el derbi del Priorat va ser per al  Porrera, que va guanyar al Falset per 4 a 1.

A Quarta Catalana, el líder Ginestar va perdre el primer partit de la temporada per 2 a 1 contra el Jesús Catalònia B. L’Olímpic de Móra d’Ebre B va caure per 2 a 0 al camp del Pinell i el Benissanet va guanyar 2 a 4 al camp del Xerta. El Gandesa B va guanyar 3 a 2 contra el Tivenys i la Fatarella es va imposar 0 a 3 al camp de la Cava B.

Al futbol femení, l’Espanyol de la porrerana Paola Soldevila va empatar a 1 al camp del Llevant i acaba l’any últim i sense conèixer la victòria. A Segona Divisió, va perdre 2 a 1 al  camp de l’AEM.

Comments are closed.