L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre reobre la cafeteria

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha reobert aquest dijous el servei de cafetería al centre, que va quedar tancada al desembre del 2017, ara fa dos anys. El centre ha invertit 38.000 euros en renovar l’espai i assumeix els treballadors com a personal intern per poder donar servei a treballadors, usuaris i acompanyants els dies laborables.

Aquesta és la primera de les inversions que aquest dijous han anunciat el director del centre i la gerent de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixa. En els propers quatre anys, el Servei Català de la Salut invertirà 5 milions d’euros en la millora dels serveis i les instal·lacions de l’Hospital Comarcal.

Entre les millores anunciades pels propers quatre anys hi ha la d’ampliar l’àrea quirúrgica, incloent una àrea de preoperatora i una de readaptació al medi després de la l’operació, a més de l’ampliació de a unitat postanestèsica. També s’habilitarà un nou espai per assistir a parts naturals i s’habilitarà un nou arc quirúrgic i també noves sales per al descans del personal de guàrdia.

ANDREU PRUNERA


Comments are closed.