Instal·len dos plaques en honor a brigadistes internacionals a la Fatarella

Representants de dos entitats de memoria històrica d’Alemanya i França han col·locat dos noves plaques en honor a les brigades internacionals al bosc de la memoria de la Fatarella.

Diversos representants de les associacions KSFR 1936-1938, d’Alemanya, i ACER-AVER, de França, s’han desplaçat aquest divendres fins al bosc de la memòria de La Fatarella per col·locar tres noves plaques en memòria a brigadistes que van lluitar a la Guerra Civil. Concretament recorden Gustav Schöning, que va ser capità de les brigades internacionals al Batalló Hans Beimler, i el brigadista francès René Samson.

L’any passat, coincidint amb els 80 anys del final de la Batalla de l’Ebre, es van penjar unes plaques al bosc i s’hi va inaugurar un monument dedicat als qui van deixar el seu país per lluitar contra el feixisme al costat de la república.

Comments are closed.