Els Atlètics guanyen el partit aplaçat a Camarles

Al futbol territorial, aquest cap de setmana s’han disputats alguns partits aplaçats. Els Atlètics de Móra la Nova, de Segona Catalana, es van imposar al Camarles per 1 gol a 2, mentre que el Pinell, a Quarta Catalana, va guanyar al Tivenys per 1 a 0.

Els Atlètics de Móra la Nova es van imposar per 1 a 2 al camp del Camarles en un partit aplaçat de la Segona Catalana. L’equip de Nando Garcia ara és setè a la taula, només a quatre punts del líder.

A Quarta Catalana, l’altre partit aplaçat va acabar amb victòria del Pinell per 1 gol a 0 contra el Tivenys.

A la primera divisió femenina, l’Espanyol de la porrerana Paola Soldevila segueix sense guanyar i aquest cap de setmana van caure per 2 gols a 1 al camp del Tacón, tot i començar per davant al marcador. Després d’onze partits, l’Espanyol només ha aconseguit dos empats i nou derrotes.

Comments are closed.