L’Ascó, quart a Primera Catalana

A Primera Catalana l’Ascó va vèncer a l’Alcarràs per 1 a 3 i manté el quart lloc a la taula.

A Segona Catalana el Gandesa es posa tercer després de golejar per 6 a0 a les Borges del Camp. El partit entre el Camarles i els Atlètics de Móra la Nova es va suspendre pel vent.

A Tercera Catalana el derbi de la Ribera d’Ebre va ser per a l’Olímpic de Móra d’Ebre que va guanyar al Flix per 2 gols a 4. El Batea va golejar per 1 a 6 al Jesús Catalonia. Victòria també del Corbera d’Ebre, per 0 a 3 davant el Sant Jaume d’Enveja i l’Arnes va empatar a un gol a casa contra el Godall.

Al grup 2 victòria del Falset per 1 a 2 a la Selva del Camp que posa als de Albert Lizaso tercers a la taula, mentre que el Porrera va caure per 4 a 2 contra l’Icomar.

I a la Quarta Catalana el partit de la jornada es jugava a la Fatarella que rebia al Ginestar i el partit va acabar amb victòria per als de la Ribera d’Ebre per 0 a 1, ara el Ginestar és líder en solitari. L’Olímpic de Móra d’Ebre B va perdre 1 a 2 contra el Tivenys, victòria del Benissanet per 2 a 4 al camp de la Cava B. El Pinell va guanyar per 4 a 1 al Remolins Bítem B i el Gandesa B descansava aquesta jornada.

ADRIANA MONCLÚS

Foto: FC Ascó

Comments are closed.