El llagut Lo Roget ofereix rutes per observar les espècies d’ocells que habiten a la Ribera d’Ebre

El llagut Lo Roget oferirà una nova ruta d’observació d’aus i del bosc de ribera, entre els municipis d’Ascó i Garcia. Les rutes compten amb el guiatge dels tècnics de la reserva natural de Sebes i el grup natura Freixe, i els visitants poden observar gran varietat d’ocells que habiten a la Ribera d’Ebre a través de prismàtics i navegant sobre l’Ebre.

Entre aquest mes de maig i l’octubre s’organitzaran quinze expedicions amb 25 passatgers cadascuna, que es poden reservar ja a través de l’Oficina de Turisme d’Ascó. El coordinador de la reserva natural de Sebes, Pere Josep Jiménez, assegura que amb aquesta ruta es pot viure el riu Ebre, des de dins.

Des de l’Ajuntament d’Ascó treballen per unir els diferents actius turístics de la població, tant pel que fa a la natura com al patrimoni històric. Josep Maria Buixeda és l’alcalde d’Ascó.

La visita amb el llagut Lo Roget es combina també amb una degustació de la cervesa artesanal Lutra, elaborada amb menta i regalèssia, ingredients característics de la reserva natural de Sebes.


Comments are closed.