GECOHSA aprova la reobertura de la cafeteria de l’Hospital

El Consell d’Administració de GECOHSA aprova la reobertura de la cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i la contractació de dos persones per encarregar-se d’aquest servei que es va tancar al desembre del 2017.

El passat divendres el consell d’administració de GECOHSA reunit a Reus va aprovar el projecte de tornar a obrir la cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre que porta tancada des del desembre del 2017. Un servei que durant aquest temps s’ha suplit amb màquines expenedores que no agradaven ni a usuaris ni a treballadors de l’hospital. Finalment la situació es desencalla i en els propers mesos sembla ser que el bar reobrirà les portes. Caldrà realitzar-hi una inversió d’uns 30 mil euros per arranjar de nou l’espai i adquirir el material necessari, i també es contractaran dos persones.

El projecte només necessita l’autorització del Servei Català de la Salut per iniciar els tràmits i que la cafeteria de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre torni a obrir portes en els propers mesos. 

ADRIANA MONCLÚS

Comments are closed.