El Síndic de Greuges atén 74 queixes i consultes a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat durant el 2018

El Síndic de Greuges va tramitar 74 queixes i consultes durant el 2018 a les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. En la majoria dels casos, es tracta de notificacions sobre el funcionament de l’administracions, les polítiques socials i el consum.

Per comarques, el Síndic va tramitar 46 queixes i demandes a la Ribera d’Ebre, la majoria a Móra d’Ebre. Gran part de les queixes feien referencia al funcionament de l’adminsitració, a polítiques territorials i també a consum.

A la Terra Alta es van tramitar catorze peticions i queixes i al Priorat, dotze. A les dos comarques, les queixes sobre polítiques socials en materia de salut i el funcionament de l’administració van ser les més habituals.

ANDREU PRUNERA

Comments are closed.