L’Ascó cau contra el líder i el Vilalba s’emporta el derbi contra la Fatarella

L’Ascó de la Tercera Divisió cau a casa contra el líder, l’Hospitalet, per 1 gol a 3 i segueix a un punt només de la zona de descens.

A la Segona Catalana el Gandesa va sumar els tres punts al vèncer per 1 a 0 el Reddis. Mentre que els Atlètics de Móra la Nova van caure al camp d’un rival directe com és la Canonja per 2 gols a 1.

A la Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va perdre per 0 a 1 contra el líder, el Perelló. El Batea segueix tercer al vèncer 0 a 3 l’Ametlla de Mar. Victòria també del Flix, per 2 gols a 1 contra el Santa Barbara. Mentre que el Corbera va perdre per 1 a 0 davant el Roquetenc.

Al grup 2 victòria dels del Priorat. El Falset va derrotar el líder, les Borges del Camp, per 2 gols a 1. I el Porrera també va vèncer el Mas Pellicer per 1 a 0 i escala fins la 17a posició sortint de la zona de descens.

I a la Quarta Catalana el Benissanet es tercer després de guanyar per 4 a 1 al Deltebre. Victòria també del Ginester per 2 a 1 contra la Cava. Mentre que l’Arnes es posa quart després de perdre per 3 gols a 2 contra l’Ebre Escola. El derbi de la Terra Alta va ser per al Vilalba que va guanyar a la Fatarella per 0 a 2.

I en futbol femení a la primera divisió la Real Societat de Paola Soldevila va empatar a 2 gols contra el Athletic Club.

ADRIANA MONCLÚS

Foto: FC Ascó

Comments are closed.