Saltor es recupera de la lesió i el Brighton cau al camp del Burnley

El Brighton del morenc Bruno Saltor va perdre al camp del Burnley per 1 gol a 0. Saltor va jugar els 90 minuts, i va reaparèixer després d’haver-se perdut la última jornada per molèsties als isquiotibials.

La Real Societat de la porrerana Paola Soldevila va caure ahir contra el Betis, per 2 gols a 1. Les donostiarres sumen cinc derrotes consecutives i cauen fins la desena posició a la taula.

Al futbol territorial no hi va haver jornada aquest cap de setmana… sí a Tercera Divisió però l’Ascó tampoc va jugar perquè aquest cap de setmana tenia la jornada de descans. Tot i això, el Sants i la Grama van puntuar i els riberencs ara són quarts per la cua, ja en zona de descens.

A quarta catalana sí que es va aprofitar per recuperar partits aplaçats i el Vilalba va caure al camp del Xerta per 3 a 1.