L’Ascó cau al camp del Prat

A Segona Catalana, el Gandesa va guanyar 3 a 1 la Pobla de Mafument B i els Atlètics de Móra la Nova van superar 2 a 1 a la Pastoreta.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va caure golejat per 7 a 1 al camp de la Cava. El Flix va guanyar al líder, el Perelló, per 3 a 0. El Batea va perdre 4 a 0 a Sant Jaume d’Enveija i el Corbera va empatar a 1 al camp del Santa Bàrbara.

Al grup 2, el Falset va empatar a 2 contra el Vallmoll i el Porrera va perdre 0 a 1 contra la Selva del Camp, i suma deu jornades sense guanyar.

A Quarta Catalana, l’Arnes segueix líder després de guanyar per 0 a 3 al Tivenys. El Ginestar, que és segon, va vèncer al Xerta per 4 gols a 1 en el partit de Festa Major. El Benissanet va golejar 11 a 2 a la Cava B, mentre que la Fatarella va empatar a 1 a casa contra el Jesús Catalònia i el Vilalba va caure per 3 a 2 contra l’Ebre Escola.

En futbol femení, el Seagull de Badalona amb la benissanetana Núria Llop, segueix líder després de guanyar 3 a 1 al Sant Pere Pescador.

A la Premier League, derrota a l’últim minut del Brighton per 2 a 1 al camp del Cardiff. El morenc Bruno Saltor va ser suplent.

ANDREU PRUNERA

CRO 12-11-18 futbol

Comments are closed.