L’Ascó cau per 0 a 2 davant el Vilafranca

L’Ascó cau per 0 gols a 2 davant el Vilafranca i cau fins la quinzena posició.

A Segona Catalana, el Gandesa va golejar 6 a 0 a la Pastoreta mentre que els Atlètics de Móra la Nova van perdre 2 a 1 en la seua visita al Catllar.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va guanyar 6 a 0 el Masdenverge, el Flix va empatar a 2 contra l’Aldeana, el Batea es va imposar 1 a 2 al Remolins Bítem, mentre que el Corbera no va passar de l’empat a 1 al camp del Jesús Catalònia.

Al grup 2, el Falset va guanyar 4 a 3 l’Hospitalet de l’Infant, i el Porrera va empatar a 0 al camp del Montroig.

A Quarta Catalana, el Ginestar va guanyar al Benissanet per 2 a 1, mentre que l’Arnes va guanyar també al Jesus Catalònia B per 4 a 1. La Fatarella va perdre 4 a 1 al camp de l’Ebre Escola, i el Vilalba va empatar a 1 al camp de la Cava B.

ANDREU PRUNERA

CRO 01-10-18 futbol

Comments are closed.