Sara Blanch tornarà a brillar a les Nits a la Baranova

Tivissa es vesteix de gala aquesta nit per donar el tret de sortida a les nits a la Baranova amb les dos nits líriques. La soprano darmosana Sara Blanch brillarà al costat de la mezzosoprano Anna Brull, en un recital d’òpera dissenyat per les dos cantants, amb l’objectiu de donar a conèixer la lírica i fer gaudir al públic.

L’església de Sant Jaume de Tivissa tornarà a omplir-se de llum i color… i de la millor òpera del panorama estatal i europeu. La soprano Sara Blanch, natural de Darmós ofereix avui divendres i també diumenge al vespre un recital de lírica, acompanyada per la mezzosoprano Anna Burll, el cor The Beauty Fools i el pianista Josep Buforn. Interpretaran peces seleccionades expressament per les dos cantants, de compositors com Rossini, Puccini o Mozart.

Durant tots els caps de setmana d’agost hi haurà activitats a la fresca en el marc de les nits a la baranova. La setmana vinent, hi haurà la nit dramática, amb la participació de la dramaturga tivissana Clàudia Cedó. El 18 d’agost hi haurà un concert de la banda de música de Benissanet, i el dia 25 el certamen clourà amb una nit dedicada a la història del castellet de Banyoles.

ANDREU PRUNERA

CRO 03-08-18 baranova

Comments are closed.