Oxana Bonjorn, quarta als campionats estatals d’atletisme, en 1500 metres obstacles

La morenca Oxana Bonjorn ha aconseguit la quarta posició als campionats estatals d’atletisme, a la prova dels 1500 metres obstacles en categoria cadet, i va aconseguir la seua millor marca personal: 5 minuts i 12 segons.

L’Oxana tenia la quarta millor marca de la seva categoria i, per tant, va complir amb les espectatives.

Amb aquest resultat, s’acaba la temporada d’atletisme, on ha aconseguit el subcampionat de Catalunya de cros i d’obstacles, la quarta posición als campionats de Catalunya en 1000 metres llisos en pista coberta i aquesta quarta posición als campionat d’Espanya de 1500 obstacles.

Per equips, va ser campiona de Catalunya i tercera d’Espanya amb la Unió Atlètica Arbeca, i amb la selecció catalana va quedar subcampiona d’Espanya de cros.