El Litterarum més internacional i una Fira del llibre ebrenc que triomfa a la plaça de Dalt

Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc tanquen una edició de rècord pel que fa a espectadors i venta de llibres. El canvi d’ubicació a la Plaça de Dalt de Móra d’Ebre ha atret a més visitants als certàmens que han contat amb més de 1.880 espectadors, i uns 95 programadors, entre ells una dotzena de persones de comunitats universitàries europees que ja han tancat espectacles amb diferents companyies.

Eren 15 anys de Fira del Llibre Ebrenc i des de l’organització no poden estar més satisfets amb el canvi d’ubicació de la fira. L’aposta per apropa-la a la població ubicant-la al centre de Móra d’Ebre, la Plaça de Dalt, ha donat els seus fruits. El resultat? Un important fluxe de gent durant els 4 dies de la fira que han pogut gaudir de les presentacions de llibres ebrencs i s’han passejat per la gran llibreria on s’ha registrat un augment en la venta de llibres.

Bones xifres que també s’han registrat a Litterarum. Segons el seu director, Albert Pujol, aquesta ha estat la millor de les 11 edicions. La fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre tanca assolint la xifra dels 1.880 espectadors, són un 15% més que en l’edició anterior. Espectadors que han pogut gaudir de 35 espectacles amb una setantena d’artistes i en 13 espais escènics diferents. Tot en un any on s’ha aconseguit internacionalitzar la mostra amb la presència de programadors europeus que ja han tancat contractes amb companyies

ADRIANA MONCLÚS

CRO 28-5-18 LITTERARUM I FRIA LLIBRE EBRENC

Comments are closed.