L’Ascó perd per la mínima contra el Terrassa

A la Tercera Divisió l’Ascó va perdre 0 a 1 contra un rival directe com és el Terrassa i es queda a 3 punts del quart classificat que marca la zona de promoció.

A Segona Catalana victoria del Gandesa per 1 a 3 al camp del Jesús Catalonia, que posa tercers als de la Terra Alta. Mentre que el Batea va empatar a 1 gol contra el Vendrell.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va vencer al Pinell per 3 a 0 i puja fins la desena posició. Els Atlètics de Móra la Nova van perdre el tercer partit de la temporada, va ser per 1 a 0 al camp del Jesús i Maria. Tot i això segueixen segons a 2 punts del líder que és l’Ampolla que aquesta jornada va empatar contra el Perelló. Victòria celebrada la del Vilalba per 2 a 0 contra l’Ametlla. També va guanyar l’arnes, 4 a 2 al Sant Jaume d’Enveja. Menre que el Corbera va caure 4 a 0 al camp del Godall.

Al grup 2 el Falset va guanyaer 4 a 2 a la Floresta i es posa vuité. Mentre que el Porrera va empatar a 1 gol contra el Racing de Bonavista.

I a la quarta catalana el partit de la jornada entre l’Amposta B i l’Ascó B va acabar amb empat a 2 gols. El Flix va guanyar per 3 a 2 a la Fatarella. El Ginestar va perdre 3 a 4 contra el Tivenys. El Benissanet descansava aquesta jornada.