Els Clubs d’Escacs de Flix i Gandesa pugen de categoria

Els clubs d’escacs de Flix i de Gandesa s’han proclamat campions dels seus grups a Primera i Segona Provincial, i han assolit l’ascens de categoria.

El Club d’Escacs Flix, de Primera Provincial, ha aconseguit l’ascens a Preferent provincial després d’empatar aquest cap de setmana contra el Masdevenrge B per 4 a 4. Els flixancos han acabat primers al grup 2 de Primera.

El Club d’Escacs Unió Gandesana també ha acabat en primer lloc al grup 2 de Segona Divisió, i pujarà a Primera Provincial. Els gandesans van guanyar 5 a 1 aquest diumenge al Club d’Escacs Ruy López B.

La lliga catalana s’acabarà aquest cap de setmana, el Flix s’enfrontarà als campions del grup 1, el Vila-Seca, per decidir el campió provincial de Primera. El Gandesa també es medirà als liders de l’altre grup de la seua categoria, la Lira Vendrellenca C, per proclamar-se els campions Provincials de Segona Divisió.

CRO 06-03-18 escacs

Comments are closed.