L’Ascó seguirà lluitant per les posicions de playoff

L’Ascó visita el Granollers i lluitarà per aferrar-se al playoff d’ascens.

A Segona Catalana, el Gandesa rep La Cava i el Batea també juga a casa, contra el Torredembarra.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre rep l’Ametlla de Mar, els Atlètics de Móra la Nova juguen al camp del Remolins Bítem, el Corbera rep l’Alcanar i l’Arnes visita l’Aldeana, el Vilalba juga al camp del líder, l’Ampolla, i el Pinell rep el Santa Bàrbara.

Al grup 2, el Falset rep la Selva del Camp i el Porrera, al Riudoms.

A Quarta Catalana, el Flix rep la Rapitenca B, l’Ascó visita l’Ebre Escola, el Benissanet juga a casa contra el Tivenys i el Batea B juga al Perelló. El Ginestar visita l’Amposta B i la Fatarella, al Camarles B.

ANDREU PRUNERA

CRO 26-01-18 futbol

Comments are closed.