L’Ascó perd contra el líder, l’Espanyol B, i ara és tercer

L’Ascó va caure per 0 gols a 3 davant l’Espanyol B, i cau de la segona a la tercera posició. El nou fitxatge de l’Ascó, Dani Pujol va entrar a la segona part i va marxar lesionat i es preveu que tingui trencats els lligaments creuats.

A Segona Catalana, el Gandesa va guanyar 0 a 2 al camp del Torreforta i és quart a tres punts només del liderat. Mentre que el Batea va caure per 2 a 0 al camp del cuer, l’Hospitalet de l’Infant.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va guanyar 1 a 2 a Vilalba. El partit dels Atlètics de Móra la Nova i el Godal va quedar suspès, mentre que el Corbera va perdre al camp de l’Ametlla de Mar i el Pinell va empatar a 2 a Sant Jaume d’Enveja. L’Arnes va perdre 0 a 2 contra el Remolins Bítem.

Al grup 2, el Falset va perdre 3 a 2 contra el Bonavista, i el Porrera també va perdre 3 a 2  contra l’España Canonja.

A Quarta Catalana, el Flix va perdre 2 a 1 contra l’Amposta B. L’Ascó B es va imposar 2 a 3 contra el Batea B. El Ginestar va perdre 3 a 2 contra el Camarles B, i el partit entre la Fatarella i el Benissanet va quedar ajornat.

En rem, el Club nàutic Flix va disputar la primera regata de llaüt mediterrani, a Amposta, i la tripulació del sènior masculí va acabar en tercera posició, mentre que les sènior femení van ser quartes.

ANDREU PRUNERA

CRO 15-01-18 esports

 

Comments are closed.