ERC guanya a la Ribera d’Ebre i Junts per Catalunya guanya per la mínima a la Terra Alta i amb comoditat al Priorat

A la Ribera d’Ebre va guanyar Esquerra Republicana, però no a la capital a Móra d’Ebre, on Junts per Catalunya va assolir una victòria amb un 32 i mig per cent dels vots, superant per dos punts la llista d’Esquerra Republicana, amb un 28,9 per cent. Tot i això, la victòria a altres municipis va acabar donant la victòria a Esquerra. A Flix, els republicans va guanyar pel 36,36% dels vots per un 30,3% de Junts per Catalunya i a Móra la Nova també van guanyar per un 36% pel 29% de suports a la llista de Junts per Catalunya. Als tres municipis, la tercera fora va ser Ciutadans, que només va treure entre un 9 i un 15% dels vots. 

A Gandesa, també va guanyar Junts per Catalunya amb un 34,75 per cents dels vots, seguida d’Esquerra, amb un 29,8. Els resultats, marquen doncs el resultat a la comarca, on Junts per Catalunya ha obtingut només dos vots més que Esquerra Republicana. 

Pel que fa al Priorat, també va guanyar Junts per Catalunya, amb un 37,53%, seguit d’Esquerra Republicana, amb un 34,66 per cent dels vots i la CUP, amb un 8,72. A Falset, Junts per Catalunya va guanyar amb comoditat, amb un 40% dels vots, per sobre del 32% d’Esquerra Republicana i de Ciutadans, amb un 9 per cent.

ANDREU PRUNERA

CRO 22-12-17 municipis

Comments are closed.