La Fira de Nadal de Móra d’Ebre torna a omplir la plaça de Dalt

Móra d’Ebre celebra la seua 21ena fira de Nadal a la Plaça de Dalt que dissabte va acollir una quarantena de parades amb productes per aquestes festes, i on no hi va faltar la visita del Carter Reial per recollir els desitjos de tots els nens i nenes del poble.

El caliu nadalenc va omplir durant tot el dissabte la plaça de Dalt de Móra d’Ebre que es va convertir de nou en l’escenari de la fira de Nadal del municipi. Una fira que va estar molt animada gran part del dia, sobretot de cara a la tarda, amb la cantada de nadales per part dels alumnes de les diferents escoles i la visita del carter reial.

Aquest any es va apostar per redistribuir l’espai per tal d’encabir-hi més parades, gairebé una quarantena.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 18-12-17 FIRA NADAL MDE

Comments are closed.