Victòria heroica dels Atlètics de Móra la Nova, que s’apropen al líder, l’Ampolla, després d’empatar contra l’Olímpic

A Tercera Divisió, l’Ascó va caure al camp del Figueres per un clar 3 a 0.

A Segona Catalana, el Gandesa va empatar a 2 al camp del Morell i el Batea es va imposar en la seua visita a la Sénia per 1 gol a 3 i s’allunya de la part compresa de la taula.

A Tercera Catalana, l’Olímpic va empatar a 0 contra el líder, l’Ampolla, que fins ara havia guanyat tots els partits. I el principal beneficiat és el Móra la Nova, que és segon només a un punt després de guanyar al Perelló per 3 a 2 en un final agònic i amb remuntada. El Corbera d’Ebre va perdre 2 a 0 al camp del Roquetenc, el Pinell va guanyar 1 a 2 a Arnes  i el Vilalba va empatar a 0 contra el Masdenverge.

Al grup 2, el Falset va caure per 1 a 8 davant el Campclar i el Porrera també va perdre, per 3 a 2, al camp de l’Icomar

A Quarta Catalana, el Flix es va imposar 6 a 0 davant el Camarles B i segueix líder. Segon és l’Ascó després de guanyar 1 a 7 al Xerta. El Ginestar va vencer 4 a 3 a l’Ebre Escola. La Fatarella es va imposar per 2 a 0 contra el Batea B i el Benissanet va perdre 4 a 0 contra l’Amposta B.

A la Premier League, el Brighton del morenc Bruno Saltor va perdre per 2 a 0 contra el Manchester United, en un partit on van tenir ocasions per poder sorprendre un dels equips històrics d’Anglaterra.

ANDREU PRUNERA

CRO 27-11-17 esports

Comments are closed.