L’Ajuntament de Móra d’Ebre farà pagar una entrada de dos euros per entrar al castell, als visitants de fora del municipi

L’Ajuntament de Móra d’Ebre aplicarà una taxa de dos euros per visitar el Castell del municipi, on quedaran exempts tots els veïns de Móra d’Ebre i també les persones que haiguin nascut a Móra però que estiguin empadronades en un altre municipi.

 Al ple d’ahir, el PSC també va presentar una moció per exigir la llibertat dels consellers empresonats i també dels presidents d’Omnium Cultural i l’ANC. Dolors Gurrera és la portaveu. La moció es va aprovar amb el vot a favor de tots els regidors excepte el del PP, que es va abstenir. La portaveu d’Esquerra Republicana, Cinta Agné, va expressar però la seua sorpresa, després perquè el PSC es va abstenir a altres mocions que tractaven sobre el mateix tema, com la d’exigir la llibertat dels Jordis. Des del grup socialista van argumentar, que en aquestes mocions anteriors hi havia matissos en els quals no estaven d’acord, com ara titllar als Jordis de presos polítics.

ANDREU PRUNERA

CRO 21-11-17 taxa castell

Comments are closed.