Victòria important de l’Olímpic el dia de la presentació

En futbol, la Tercera Divisió l’Ascó va empatar a dos gols a casa contra el Reus Deportiu. Suma un puntet i es mantè segon a la taula, tot i que el líder, l’Espanyol B, ja se li allunya a 12 punts.

A segona Catalana la jornada no va ser propícia pels equips de la Terra Alta. El Gandesa va perdre per 1 a 2 contra el Cambrils Unió, mentre que el Roda de Barà va golejar el Batea per 5 a 1.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va tombar un dels rivals de la part alta de la taula, el Remolins Bítem, per 2 gols a 1. Els Atlètics de Móra la Nova van tornar amb els tres punts a casa després de lluitar molt al camp del Santa Barbara, van guanyar per 1 a 2. La resta d’equips van perdre o van empatar. 0 a 0 entre el Corbera d’Ebre – Aldeana, i el mateix resultat entre el Vilalba – Perelló. El Pinell va perdre 0 a 1 contra el Roquetenc i l’Arnes va caure 2 a 1 a Masdenverge.

Al grup 2 empat a 3 gols entre el Pare Manyanet i el Falset, mentre que el Porrera va caure per 1 a 0 a Camplcar.

I a Quarta Catalana el Flix segueix liderant la taula després de vèncer per 1 a 6 al Jesús Catalonia. El derbi de la Ribera d’Ebre entre l’Ascó B i el Ginestar va acabar amb taules, empat a 1. També empat a 1 gol entre el Tivenys i La Fatarella. Mentre que el Batea B va golejar per 4 a 1 al Xerta i el Benissanet va caure a casa per 1 a 3 contra el Deltebre.

En bàsquet, el Club Bàsquet Móra d’Ebre va caure per un ajustadíssim 88 a 87 contra el Constantí.

Aquest cap de setmana, l’Olímpic de Móra d’Ebre també va presentar tots els seus equips davant l’afició després del partit del primer equip.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 20-11-17 ESPORTS

 

Comments are closed.