L’Ascó empata a zero contra el Gavà

L’Ascó no va passar de l’empat a zero contra el Gavà i segueix segon a la classificació, a cinc punts del líder, l’Espanyol B. Per cert, hi ha hagut relleu a la presidència del Club. Miquel Pérez ha presentat la seua dimissió per donar pas a un canvi generacional i serà substituït per Andreu Muñoz.

A la Segona Catalana, el Gandesa va guanyar per 0 gols a 1, i el Batea va perdre contra la Canonja per 1 a 2.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va empatar a 2 amb el Corbera i els Atlètics de Móra la Nova segueixen líders després de guanyar l’Ametlla per 2 a 1. El Vilalba va empata a 2 contra el Sant Jaume d’Enveja. L’Arnes també va empatar a 2 contra l’Alcanar. El Pinell va caure 5 a 0 contra el Remolins Bítem.

Al grup 2, el Falset va guanyar 3 a 2 al Racing de Bonavista i el Porrera també va guanyar al Mas Pellicer per 5 a 2 i és, atenció, CINQUÉ a la taula.

A Quarta Catalana, el Flix va guanyar  8 a 1 al Benissanet. L’Ascó B va guanyar  0 a 1 a Deltebre. El Batea B va caure 4 a 0 contra l’Amposta B. El Ginestar va perdre 3 a 4 contra el Jesus Catalonia B. El partit entre el Xerta i la Fatarella es va ajornar.

A la premier league, el Brighton de Bruno Saltor va empatar a 1 contra el Southampton.

En futbol femení, la Real Societat va perdre 0 a 1 contra el Sevilla i la porrerana Paola Soldevila va ser suplent.

ANDREU PRUNERA

CRO 30-10-17 esports

Comments are closed.