L’Ascó empata a 1 al camp del Terrassa

A la Tercera Divisió l’Ascó va empatar a un gol contra el Terrassa després d’una ratxa de 8 victòries consecutives. Es posa a 3 punts del líder que segueix sent l’Espanyol B.

A Segona Catalana el Gandesa va golejar per 6 a 1 al Jesús Catalonia i puja fins la quarta posició a 2 punts del líder (Cambrils). Mentre que el Batea va caure per 1 a 0 al camp del Vendrell.

A Tercera Catalana l’Olímpic de Móra d’Ebre va perdre per 2 a 1 al camp del Pinell. Els Atlètics de Móra la Nova segueixen líders després de golejar per 10 a 1 el Jesús i Maria A, amb 4 gols d’Agustí i 3 de Yassine.

El Vilalba va caure per 3 a 2 a l’Ametlla de Mar i el Corbera va perdre a casa per 0 a 2 conra el Godall.

Al grup 2 victòria dels prioraltins. El Falset va vèncer 3 a 5 la Floresta i el Porrera va guanyar al Racing de Bonavista per 2 a 4.

I a la quarta catalana el Flix segueix liderant la taula després de golejar per 0 a 5 al Xerta. L’Ascó està empatat a punts i amb un partit de menys i aquesta jornada ha sumat una nova vic`toria, per 3 a 1 contra el Camarles. El derbi entre La Fatarella i el Ginestar va acabar amb empat a 1. El Batea B va perdre 3 a 7 contra el Deltebre i el Benissanet va caure 1 a 0 al camp del Perelló.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 23-10-17 FUTBOL

Comments are closed.